Mark Minasi's Tech Forum
Register Calendar Latest Topics Chat
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Ph03nix7

Still Checking the Forum Out
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #1 

I am currently trying to set up a PC with Steadier State installed and I seem to have hit a bump in the road. Everything seemed to be working properly until I ran the "prepnewpc" command. I received an error at 99% and I can't proceed.

Here's the error message that I'm receiving.

Any help would be greatly appreciated.

20170725_121359.jpg 


0
bwalkerjcu

Still Checking the Forum Out
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #2 
I am encountering this exact same error on the exact same file.
0
Mark

Hacked Mark's Facebook Account
Registered:
Posts: 268
Reply with quote  #3 
1) The most common problem is that it's really, really important to follow the directions EXACTLY.  Really, this is the case -- a second hard disk on the machine you're trying to make the image of will blow things up considerably.

2) That includes the ADK pieces.  Get the latest version.  Although honestly I've not tried this recently so perhaps something in ADK has changed to blow up imagex.

3) Sometimes the disk is a bit too full.   https://community.spiceworks.com/topic/214389-imagex-capture-fails-with-error-2

4) There are logs, recall -- there may be a clue there.

I hope this helps!


__________________
May I ask that everyone please populate the first name and last name in your user account profile.  Thanks!
0
bwalkerjcu

Still Checking the Forum Out
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #4 
This is an interesting theory, but I don't think that's it. I modified the buildpe.cmd to no longer copy winpe.bmp or winpe1.bmp and the error went away. Of course, now there's a new, unrelated issue having to do with the system for some reason making the boot flash drive drive 0 and ignoring the internal hard drive.

Edit: scratch that. I had to recreate the flash drive because the failed prepnewpc process had dropped some boot info on the flash drive and that was causing issues.

So basically, get rid of the background images and everything works.
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation: