Mark Minasi's Tech Forum
Register Calendar Latest Topics Chat
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
wobble_wobble

Avatar / Picture

Associate Troublemaker Apprentice
Registered:
Posts: 741
Reply with quote  #1 
I use a profile with some modules and pre defined scripts to simplify my connections.

I recently got MFA enabled on all accounts and have run into an issue connecting to O365 with Powershell ISE - it won't or can't.

There is a new set of Azure Powershell + MFA

MFA Support for Windows Azure Active Directory PowerShell Module
https://blogs.msdn.microsoft.com/paulwu/2015/10/09/mfa-support-for-windows-azure-active-directory-powershell-module/

And there is a Office 365 MFA module

Connect to Exchange Online PowerShell using multi-factor authentication

https://technet.microsoft.com/en-us/library/mt775114(v=exchg.160).aspx

But I cannot run this module in the ISE..
Anyone seen this/ got it working in the ISE?




__________________
Have you tried turning it off and walking away? The next person can fix it!

New to the forum? Read this
0
cj_berlin

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 177
Reply with quote  #2 
Joe,

this any help?

Code:

Import-Module $((Get-ChildItem -Path $($env:LOCALAPPDATA+"\Apps\2.0\") -Filter Microsoft.Exchange.Management.ExoPowershellModule.dll -Recurse ).FullName|?{$_ -notmatch "_none_"}|select -First 1)
$EXOSession = New-ExoPSSession
Import-PSSession $EXOSession

__________________
Evgenij Smirnov

My personal blog (German): http://www.it-pro-berlin.de/
My stuff on PSGallery: https://www.powershellgallery.com/profiles/it-pro-berlin.de/
0
wobble_wobble

Avatar / Picture

Associate Troublemaker Apprentice
Registered:
Posts: 741
Reply with quote  #3 
Evgenij

Thanks that worked.


__________________
Have you tried turning it off and walking away? The next person can fix it!

New to the forum? Read this
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation: