Mark Minasi's Tech Forum
Register Calendar Latest Topics Chat
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
wobble_wobble

Avatar / Picture

Associate Troublemaker Apprentice
Registered:
Posts: 740
Reply with quote  #1 
Having a problem deploying images into Azure and access O365 over partner portal.

Anyone else?


__________________
Have you tried turning it off and walking away? The next person can fix it!

New to the forum? Read this
0
Infradeploy

Avatar / Picture

Senior Member
Registered:
Posts: 165
Reply with quote  #2 
Azure AD is playing difficult a bit since it's in ARM. Needs a bit more work, but otherwise it's ok
__________________
Have SpaceSuit, Will Travel

0
wobble_wobble

Avatar / Picture

Associate Troublemaker Apprentice
Registered:
Posts: 740
Reply with quote  #3 
This seems to be getting more regular.
Yesterday we couldn't deploy VHD images or attach new DirSync customers

BadDayInTheCloud.JPG 


__________________
Have you tried turning it off and walking away? The next person can fix it!

New to the forum? Read this
0
Phil-n-JaxFL

Avatar / Picture

Grumpy Old Men
Registered:
Posts: 73
Reply with quote  #4 
We have a team of four people who do nothing but O365 and Azure.
They see problems all the time.
The biggest recurring issue is user's dropping out of O365 and they have to put them back in. Usually a license issue, when they have plenty of licenses.
Also, they've had issues with VM's dropping or not able to find AD again...it's been a real pain.

__________________
Phil
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation: